22 Haziran 2015 Pazartesi

gizemler

merhaba ben buranın yöneticisi selman  sayfamızı beğenmeyi unutmayın   www.facebook.com/pages/Gizmeler-ve-ilgniç-şeyler/796759413752922?ref=hl
şimdi ben sizlere gizemleri gösterecem
Antik çağda özellikle dünya dışı yaşamla ilgili bir çok gizemli hadisenin somut kanıtları arkeoloji bilimi sayesinde karşımıza çıkmakta. Bir zamanlar “Tanrıların Arabaları” kitabıyla nazar’ı dikkatimizi cezbetmiş E.V.Daniken üstadın osur osur ipe diz mantığıyla yazdığını sandığımız sözde fasaryalar belki de bir gün tarih kitaplarımızı değiştirebilir.
Biz de bu noktada sizin dimağınızı istop ettirecek 17 tövbe sebebi sunuyoruz.

Başlıyoruz: Bu zamana kadar tarihçiler konuştu, yeter söz milletin!

1

Oh! Jesus Crist!


444
Rönasans döneminde Avrupa’da çizilen birçok portrede karşımıza gök cisimleri çıkmaktadır. Bilindiği üzere söz konusu dönemde bu tip uçan kaçan cisimler henüz dünya üzerinde görülmüş şeyler değildi ki, bu eserlerin bir çoğu Hristiyanlığın ilk dönemlerini yansıtmakta olduğundan söz konusu dönemle uçan cisimlerin ilişkilendirilmiş olması ilginçtir.

Çin işi Japon işi bunu yapan uzaylı kişi

12324
Hanedanlık dönemi Çin ilmi öyle bir noktaya gelmiş ki ahali, dünya bu güdük millete yetmemiş, fezaya yayılmak üzere planlar yapar olmuşlar. Pekala, bu hadsizliklerine de bir şey demeyelim. Altında entariyle, henüz daha makinalar, yakıtlar, elektrik icat edilmemişken nereye gidiyorsun bre melun bre zındık! “Tiz vurula kelleleri” dediğinizi duyar gibiyim.

Ben diyeyim Astronot, sen de Dalgıç, Kamil desin Bomba İmha Uzmanı

ancient astronaut
Güney Amerika halklarının hayal gücüne diyeceğimiz yok ancak yani biraz da ayağını yorganına göre uzatan hayaller kurulsaymış iyiymiş. Daha taşı yontmayı yeni öğrenmişsin be kardeşim, neyine böyle bilim kurgu şeyler yontmak. At yont, eşek yont, kabilenin reisini yont. Bu nedir?

Mağara Adamının Grafitiyle İmtihanı

Ancient_Aliens
Avrupa’da ilk çağda insanların yaşadığı mağaralarda bildiğin uçan daire çizimlerinin olması kafa karıştırmakta. Benim yurdumun mağara adamı bile başka be kardeşim, git Çatalhöyük’e duvarlar davar resimleriyle dolu. Elin mağara adamı uçan daire çizsin, bizimkisi tarım ve hayvancılığın temellerini duvar yazılarında atmış.

1 yorum: